Frilager - Utlånsportal av friluftsutstyr i Suldal

Frilager er en utlånsportal av friluftsutstyr. Frilager låne ut alt frå ski og hengekøyer til stormkjøkken og gamasjer. Frilager jobbe for at flest mogleg skal komme seg ut og oppleve friluftslivets gleder.

Utleveringsstad i Suldal kommune: Sand (parkeringsplass v/Bunnpris)

Sjekk ut nettsida for meir informasjon: https://frilager.no/ 

Facebook:https://www.facebook.com/frilagernordjaeren 

Instagram: https://www.instagram.com/frilagernordjaeren/ 

Har du spørsmål i høve Frilager? Ta kontakt med Suldal Frivilligsentral(977 55 302) eller Frilager(475 17 450).


Om Frilager 

Slik bestiller du
For å bestille utstyr må du først lage deg en bruker. Skal du bestille på vegne av en kommune eller organisasjon kan du legge til denne under din profil etter at du har opprettet din personlige bruker.

Noe utstyr er plassert ut på en fast lokasjon som vi kaller aktivitetssted, dette er utstyr som blant annet kano og SUP. Velg utstyret du ønsker å bruke på et aktivitetssted og fullfør bestillingen. Alt annet utstyr bestiller du fra vårt Nettlager og får det levert på et hentested. Vi har flere hentested i regionen, og du velger hvilken plass du vil ha utstyret utlevert når du fullfører bestillingen. Det er gratis å bruke hentestedene, og du leverer utstyret tilbake på samme sted etter bruk. Kodelås til døra får du på e-post dagen før henting.

Dersom du ønsker å bestille utstyr både fra et hentested og fra Nettlager, eksempelvis en kano på Lutsivannet og en ryggsekk fra Nettlager, må dette gjøres som to separate bestillinger.

Priser og betaling
Prisene på Frilager er differensierte. Frivillige organisasjoner og kommuner (skoler) betaler mindre enn private og bedrifter. For å se riktig pris er det viktig at du logger deg inn med riktig brukertilknytning. Dersom du ikke er innlogget vises prisen for privatpersoner. Private brukere betaler med kort når de reserverer utstyr. Organisasjoner og bedrifter kan betale med kort eller faktura.

Alle som trenger gratis utstyr, får dette gjennom vårt samarbeid med kommunene.

Utlånstid
Du kan minimum bestille utstyr for et halvt døgn og maksimum for 90 dager.
Døgnet er delt fra 0700 – 16.00 og fra 16.00 – 23.00. Slik kan for eksempel en skoleklasse padle kano på dagtid og en familie ta seg en padletur på ettermiddagen.
Utstyr kan bestilles 3 måneder frem i tid.

2024 © Suldal Frivilligsentral